Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

çarkıt mimarilarda çatı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, düzenışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 aksiyonlevi[değmeslektir

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın Yangın Merdiveni Kapısı söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Merdivenleri kullanırken acele etmeyin ve adımları hareketsiz yek karşı. Kaymamak bâtınin dikkatli adımlar atın. Yangın merdivenlerinde başka insanlarla muhaliflaşırsanız, sakin olun ve sırayla faaliyet edin.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Zihnî mânialı, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, mezun mensubu ötümlü hizmet başlangıcında olan ve yangın yahut gayrı evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

İçeriden hariçarı harbi itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taliının münhal olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page